Vem är Mrs Martin?

Mrs Martin heter egentligen Tina och bor i Norrbotten. Hon är mamma till två flickor, gift med Mr Martin och lärare till yrket. Dessutom är hon dotter till två föräldrar, lillasyster till en ängel och storasyster till en lillebror. Storasystern dog plötsligt och oförklarligt i november 2013. Det här är en blogg om livet efter henne.

Önskar du komma i kontakt med Mrs Martin på annat sätt än via bloggen? Välkommen att maila på tina.narvaez.martin@gmail.com

 

 

3 svar på Vem är Mrs Martin?

 1. Margaretha Sjödén skriver:

  Jag vill bara tala om för dig att min son Johan också dog på samma vis som din syster.Han dog natten den 5/12. 1998. Han blev 32 år. Om du vill kan du höra av dig. Jag kanske kan hjälpa dig, har ju varit i din situation i 15 år nu. Diagnosen jag fick var att han dog av inre stress. Det finns forskning kring det. Hör av dig ! Efter att ha läst det du skrivit, vill jag följa dig och se hur det går för dig. Fick tag på din blogg via en släkting som tyckte att det var så bra skrivet. Kram Margaretha .

  • Yvonne skriver:

   Intressant. Dö av inre stress? Hur förklarade läkarna det? Undrar en 69-årig kvinna som har haft en inre stress hela livet och medicinerar mot generaliserat ångestsyndrom. Jag förlorade också min förste man när han var 39 år. Han hann vakna och dog sedan tvärt. Hjärtat, sa de, inte mer.

 2. Mrs Martin skriver:

  Hej Margaretha!

  Den här kommentaren ser jag först nu. Jag vill gärna komma i kontakt med dig! Vill du maila mig? Eller kan jag få din mailadress?

  Jag beklagar din sorg. Jag beklagar den innerligt.

  Stor kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *