Till dig som möter en människa i sorg

Tretton råd till dig som möter en människa i sorg.

2 svar på Till dig som möter en människa i sorg

 1. Owe Lindqvist skriver:

  Hej
  Läste dina 13 råd utan att veta något om vem som har skrivit och varför. Insåg ganska snabbt att det inte var skrivet av någon som studerat och forskat i ämnet utan det var en människa som tyvärr var drabbad som skrev detta! Ledsen för allt du fått gå igenom. Tyvärr är även jag med på dom drabbades sida. Förmodligen därför som dina ord träffade så rätt. Jag har förlorat en 22 årig son. Min fråga till dig är helt enkelt får jag stjäla dina tretton råd? Tror att jag skulle vilja lägga ut ett av dina råd då och då så mina vänner får se och kommentera lite runt det. Jag vill gärna hänvisa till källa, dvs du,
  Det du skriver är så klockrent !! Jag går i en grupp för föräldrar som har förlorat sitt barn och där dyker dom här frågeställningarna upp och alla i gruppen är inne på din linje. Det du skriver sammanfattar allt så bra. Tyvärr kan inte vanligt folk (inte jag heller förut) förstå dessa saker föränn man har blivit drabbade. Men om man sprider dina ord så kanske någon lär sig något eller kan gå tillbaka och läsa på när någon vän har blivit drabbad.
  En vänlig hälsning från Dalarna till dig
  Owe

  • Mrs Martin skriver:

   Hej Owe!

   Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag beklagar din ohyggliga förlust. Så gräsligt hemskt.

   Självklart får du dela mina råd! Om min blogg kan hjälpa någon fler än mig själv (för det gör den, skrivandet hjälper mig mycket) så är det enbart positivt.

   Många kramar till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *