Från djupet av mitt hjärta: TACK!

Underbara ni som delat vårt rop på hjälp! I morgon intervjuas vår vän tillsammans med mig i P4 Norrbotten (Sveriges Radio) och alldeles nyss ringde Metro och lyssnade på våra vänners gripande, ofattbara och helt sanna berättelse. Dessutom rasar det in tips på olika jobb och jag blir alldeles tårögd och varm när jag inser hur många det är som vill engagera sig och hjälpa.

Tänk ändå att världen faktiskt kan vara mjukare än vad den nu för tiden ofta tycks vara.

Kärlek! Tack!

/Mrs Martin, januari 2015.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Från djupet av mitt hjärta: TACK!

  1. Deciree skriver:

    Du är en fantastisk människa Tina. Orkar bry dej om andra, när du har nog själv. Inte konstigt att vi gillar dina föräldrar så mycket. Ni är fantastiska allihopa:-) lycka till. Hoppas allt går bra för denna familj. Kram till dej o din fam 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *