Tänk vad ett mail kan betyda en måndagmorgon

Stora kramar till dig, du anonyma, som skickade mail med kort ämnesrad (Keep breathing Tina!) innehållandes dansfilm med vacker koreografi till just den låten. Den där låten som manar mig framåt flera gånger varje dag. Som jag lyssnar på när jag ligger på vardagsrumsmattan och inte förmår mig att stiga upp.

Jag känner varken igen dansarna eller koreografin men oj så fint det var! Min måndag blev omedelbart lite ljusare.<3

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tänk vad ett mail kan betyda en måndagmorgon

  1. Both Alibaba and TradeKey are hotbeds of counterfeiters. Both sites have an Intellectual Property Rights Protection Policy
    cheap jordans online
    [url=http://www.brighamcitybowling.com/]cheap jordans online[/url]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.