Plötsligt händer det

Ni som har läst mitt förra blogginlägg vet vid det här laget att jag längtar efter en stor förändring i livet. En förändring i form av t.ex. ett nytt hus eller en bebis. Vi snackar med andra ord inte om några småsaker här, min dröm just nu är en förändring av minst sagt kraftig kaliber. Jag förstår att min önskan handlar om att välja livet. Att hantera sorgen och samtidigt välja livet. Det är en svår balansgång, dels att sörja och dels att leva och dels att lyckas göra båda på en och samma gång. Det ena kan dock aldrig utesluta det andra. Gör det det så blir det en onaturlig balansgång tror jag. Så nog är känslorna naturliga alltid men fasiken så svårhanterliga ändå.

Så i dag kom den. Chansen till en stor förändring. Tidigt i morse damp ett erbjudande i mailform ner i min digitala brevlåda, ett mail med ett svårslaget erbjudande om en minst sagt stor förändring. En rent avgörande förändring faktiskt.

Det finns tillfällen i livet som inte kommer igen. En kort stund står vissa utvalda dörrar öppna för att därefter aldrig öppnas igen. Oavsett detta, det unika tillfället, så kändes morgonens mailerbjudande inte som något för mig. Vad jag erbjöds att få? En penis. En alldeles egen penis.  En könskorrigering av bästa sort! Jo jag tackar jag.

Jag kastade dock mailet utan att svara. En egen penis känns lite väl förhastat kanske. Jag kan inte heller påstå att jag någonsin önskat mig en.

Skickade ett sms till Mr Martin och skrev att jag inte heller den här gången kommer vara ägare av en egen penis när han väl kommer hem från sin resa. Han har inte svarat. Jag vet inte vad det beror på faktiskt.

/Hen den där Mrs Martin, oktober 2014.

P.s. Japp. Ljuset har kommit åter. Det vände för ungefär en timme sen. D.s.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.