Mrs Martin roar sig

På facebook finns en grupp som heter något i stil med Boden-köp-och-sälj. Eftersom jag bor i Boden och är galet förtjust i att fynda på loppisar är jag med i den gruppen. Jag både köper och säljer saker där. Mest köper jag, till Mr Martins stora (o-)förtjusning.

För någon dag sen satt jag hemma i soffan och hade tråkigt. Dessutom var jag ensam hemma så ingen fanns i närheten för att roa mig. Att lägga ansvaret på att livet ska vara roligt i händerna på någon annan verkar dock lite knasigt så jag bestämde mig för att ta saken i egna händer. Jag bestämde mig helt enkelt för att roa mig på egen hand. Valet av humörhöjande aktivitet blev en annons ämnad för den där Boden-köp-och-säljsidan på facebook.

Namnlappar till barnkläder säljes. Mycket enkla att stryka på med ett strykjärn eller liknande. 300 lappar. Nypris 150:-. Mitt pris: 50:- för alla. OBS! Lapparna är namnade med ”Narvaez Martin”.

Helt ärligt så tycker jag inte att 50:- är särskilt dyrt. Nog är det märkligt att ingen har budat på mina lappar.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

1 svar på Mrs Martin roar sig

  1. Ewa skriver:

    Tack för dagens skratt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.