Mrs Martin och datorer (tänk att dagarna går ändå?)

Och mitt i allt det stora rullar vardagen på ändå.

På jobbet kan man tydligen lägga in en bild på sig själv i mailen. Flera av kollegorna har gjort det och vid deras namn syns deras tjusiga leenden. Jag vill också ha! Följer guiden noga och gör precis som det står. Så nu kommer det en bild även med mina mail. Tjusigt värre!

Problemet är bara att jag först improviserade lite och tydligen klickade i något litet fel för de jag skickar mail till får, förutom den lilla bilden, dessutom en STOR bild på mig som avslut i varje mail. Den är faktiskt enorm! Man får scrolla upp och ner och höger och vänster för att titta på hela bilden. Ho-hoo liksom?!

Nog för att det är en fin bild men att skicka typ tapetvåder med självporträtt känns som något av ett storhetsvansinne. Minst sagt.

Så nu sitter jag på jobbet medan mina barn dansar och försöker febrilt klura ut hur jag får den lilla bilden att vara kvar medan den stora (våden) försvinner. Hurra för mig och datorer. Hurra.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.