Tvättstugan del 2

Alltså. Jag orkar nästan inte förklara egentligen. Men så här är det i alla fall:

Ovanpå vår torktumlare ligger en tvättlina som jag ibland hänger upp i bastun för gardiner eller liknande som ska torka. Det är en sån där vanlig vit tvättlina med typ ståltråd i. I morse stressade jag (som alla morgnar) men tänkte ändå att ”jo, men en tvätt hinner jag nog innan vi åker, heja Mrs Martin”!

Dumma dumma Mrs Martin.

Slängde in tvätten enligt konstens alla regler MEN fick hjärnsläpp när vi skulle iväg och slängde in mitt nya linne i torktumlaren. Håhåjaja, det hade säkert gått bra. I alla fall om inte ena änden på tvättlinanmedståltråd i hängt med, fått fäste i ett av linnets axelband och därmed snurrat runt med ena änden inne i torktumlaren och den andra piskandes efter väggen i tvättstugan.

Så här ser mitt nya linne ut numera. Fint va?

1464655_10152065990227346_1771555209_n

Väggen i tvättstugan? Den får Mr Martin måla om i helgen.

Helt ärligt. Skjut mig någon. Tack på förhand.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

1 svar på Tvättstugan del 2

  1. Eva Karlsson skriver:

    Kanske läge att nyttja Rut-avdraget 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.