Vem ska nu tvätta?

Eh.. jaha.

För några dagar sen tvättade Mr Martin min nya överdrivet dyra tröja i 40 grader tillsammans med andra plagg som har kardborre på sig. Tröjan är alltså ett minne blott. Efter ett syrligt utlägg över hans ovilja att läsa tvättrådslapparna förbjöd jag honom att någonsin mer sätta sin fot i tvättstugan (vilket fruktansvärt straff va?) vilket han (såklart självklart jamenvisst min älskade fru) lovade att lyda.

Mhm.

Igår tvättade jag hans nya ännu dyrare kofta. Givetvis läste jag på tvättrådslappen men jag har för närvarande så dåligt minne att sekunden efter att jag läst trodde jag ändå att den gick att tvätta i…. just precis, 40 grader.

Koftan är nu aningen mindre än innan. Den är faktiskt så liten att det är tveksamt om ens något av barnen kan ha den. Konstigt hård är den också. Den står faktiskt upp på golvet av sig själv.

Så då återstår bara en fråga: Har alla vuxna i vår familj tvättstugeförbud numera?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.